dimecres, 9 de gener del 2008

29-12 Cordada de contes a Sant Cugat del Vallès


Hola a tothom,


Us vull fer saber que narrar per a vosaltres va ser un veritable goig. Des de dalt es veien mirades atentes i cares que em deien que us ho passàveu bé.

En acabar intercanviar impressions amb alguns de vosaltres va estar molt bé, com ara la sensació que havia tingut el company de la Roser (ho sento, no recordo el nom) perquè havia fet tots els pics. Sí, sí, sí, d’això es tracta, de fer viva una terra i una història; o el petit comentari de la Rosa: "Veus, com era El mariner de Sant Pau! Jo ja la sabia, aquesta!";o com ara la Laia i el Guim, que a ella li va agradar molt El cavall Bernat, i en canvi a ell, El turó de les nou cabres. I és que sempre hi ha gent que me’n diu una de diferent!!!


Des d’aquí, vull agrair-vos a tots la vostra assistència: des de l'institut, des del grup de teatre, des dels amics, des del gòspel i des dels inicis dels temps a l'escola cap allà els anys 90. Ja sabeu que sense vosaltres aquella màgia que es desprèn de les rondalles i de les llegendes no hauria estat possible. Ara només em queda desitjar-vos que la cordada tingui la seva continuïtat i esdevingui realment generacional, tots hi guanyarem.

Gràcies,

Jaume

Per publicar el vostre comentari heu de clicar "comentaris" de sota, escriure el text i enviar-lo. Us hi estaré molt agraït.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ostres Jaume,

La veritat és que vaig quedar ben parada de la currada que t'has fet per poder donar un sentit a les teves històries... Ens has fet viure moments molt dolços i ens has traspassat amb amor el que has après amb tant d'esforç!

Un petonàs!

Jaume Viladric ha dit...

Sí, està molt treballada, aquesta contada. L'esforç que he fet ha estat molt gratificant perquè he gaudit molt preparant tot el material i també narrar-lo per vosaltres.
Et torno el petoMet,

Met